Site icon narod.hr

Cijena Ronalda ‘vrtoglavo’ pada: AS tvrdi da ga Juve prodaje za ‘sitniš’

epa08982555 Juventus’ Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the 1-2 goal during the Italy Cup semifinal first leg soccer match between FC Inter and Juventus FC at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 02 February 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Bez obzira na tvrdnje koje dolaze iz Juventusa, a napose od direktora Fabija Paraticija da će Cristiano Ronaldo ostati u klubu, 36-godišnji Portugalac na izlaznim je vratima kluba iz Torina. Podsjetimo, Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Juventusom, s kojim nije uspio ostvariti glavni cilj, a to je osvajanje Lige prvaka, Ronaldo je i doveden kako bi se napokon zasjelo na krov Europe. I ne samo to, ove sezone Juventusu izmiče i talijanski tron, naime, na najboljem putu da osvoji naslov je Inter, naših Marcela Brozovića i Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon domaćeg poraza od Beneventa Juve tone sve dublje te je sve izglednija prodaja Ronalda. Podsjetimo, nedavno se kroz medije provlačila tvrdnja da će Cristiana Juventus prodati za 30-tak milijuna eura, sada pak AS tvrdi kako je Ronaldova cijena tek 25 milijuna, što je zaista minimum ako se u obzir uzme o kome se radi, makar imao i 36 godina.

Juventus bi prodajom najskupljeg igrača uštedio više od 110 milijuna eura i to je razlog zbog čega su u Torinu odlučili ga se riješiti na kraju sezone, a onda slijedi i rekonstrukcija cijele momčadi.

Ipak, postoji i jedan ne baš mali problem, naime, brojni klubovi nisu spremni preuzeti od Juventusa plaću za 36-godišnjeg Portugalca. Mogli bi to Manchester City i PSG, navodno je baš europski doprvak spreman angažirati bivšu zvijezdu Sportinga, Manchester Uniteda i Real Madrida. Povratak u Real? Očito zasad nije opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version