Čilić: Igrao sam dobro, ali i propuštao prilike

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač upisao je i drugi poraz na ATP Finalsu u Londonu, čime je ostao bez izgleda za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Andyja Murrayja, bolji od Marina bio je i Švicarac Stan Wawrinka s dvaput po 7:6, pa Međugorca očekuje još rekreativni ogled s Keijem Nishikorijem, koji ima pobjedu i poraz.

Osjećao sam i ja sam u igri da sam dosta blizu da ga uspijem slomiti, imao sam taj ‘break’ u drugom setu, igrao sam stvarno dobro, ali sam bio ljut na sebe zbog tih dosta propuštenih prilika. Imao sam dosta promašenih reterna, gdje sam mu dopuštao da se vrati u igru. Pokušavao sam se i kroz pozitivne i negativne emocije motivirati, probuditi se, ne dopustiti sebi da uđem u monotoniju, pokušavao sam na sve načine, šteta što nisam barem ušao u treći set, osjećao sam se dobro fizički, rekao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.