Čilić izborio četvrtfinale u Adelaideu, uspješan i Dodig

čilić
epa09624459 Marin Cilic of Croatia in action against Daniil Medvedev of Russia during the Davis Cup Final between Russia and Croatia in Madrid, Spain, 05 December 2021. EPA/Rodrigo Jimenez

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, trenutno 29. igrač svijeta, pobijedio je u drugom kolu ATP turnira u Adelaideu Španjolca Jaumea Munara 7:6 (6), 6:2. Polufinale će pokušati dohvatiti u dvoboju protiv Amerikanca Tommyja Paula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi četvrtfinale u Adelaideu izborili su i Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo, u drugom kolu su sa 6:3, 1:6, 10:4 svladali filipinsko-dansku kombinaciju Treata Hueyja i Frederika Nielsena.

U četvrtfinalu će igrati protiv Meksikanca Santiaga Gonzaleza i Argentinca Andresa Moltenija. Prošloga tjedna Dodig i Melo zaustavljeni su u finalu Adelaidea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.