Čilić na američku turneju kreće s novim trenerom

Foto: fah

Marin Čilić je donio pobjednički bod hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji i odveo je na završni turnir u Madrid, ali je nakon uvjerljive 6-0, 6-1 pobjede nad Sumitom Nagalom rekao da bi mu bilo draže da su Mate Pavić i Franko Škugor pobijedili u paru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrao sam svaki gem maksimalno, čak i taj zadnji. Kad ovako često zna ići glatko, pogotovo nakon prvog seta, stvari se mogu zakomplicirati u par poena. Ostao sam koncentriran, zadržao dobru energiju, uspio napraviti dva ‘breaka’ i to je bilo to. On je zaslužio svoj gem, nije da sam mu ga dao”; rekao je.

“Nadamo se da sad samo idu pobjede. Baš sam guštao. Treninzi su bili odlični, teren fenomenalan, kakav smo tražili. Oba moja meča su bila na visokoj razini. Nažalost, u Indian Wellsu nisam nositelj pa moram igrati u četvrtak ili petak. Bit će kratka prilagodba, devet sati vremenske razlike, igrat ćemo vani. No, ostajem pozitivan, treba držati ovu formu i dizati prema gore”, priča.

Potvrdio je da će na američku turneju s novim trenerom – hrvatskim izbornikom Vedranom Martićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogovorili smo se za suradnju. Nadam se da je ovo lijep početak suradnje, imali smo odličan tjedan. Vedran će me pratiti u Indian Wellsu i Miamiju, a vidjet ćemo za ubuduće”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.