Site icon narod.hr

Čilić o Đokoviću: ‘Način na koji se sve odigralo nije u redu ni prema kome’

čilić

epa09624459 Marin Cilic of Croatia in action against Daniil Medvedev of Russia during the Davis Cup Final between Russia and Croatia in Madrid, Spain, 05 December 2021. EPA/Rodrigo Jimenez

Marin Čilić reagirao je nakon što je Novaku Đokoviću jučer odbijena viza i zabranjen ulazak u Australiju kako bi nastupio na prvom Grand Slamu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam dovoljno informacija o Novakovom slučaju da mogu nešto konstruktivno reći. U svakom slučaju, nevjerojatno je da je došlo do ove situacije u kojoj jest. I bez obzira kakva je odluka australske vlade oko ulaska ili ne ulaska bila ili trebala biti, način na koji se sve odigralo nije u redu ni prema kome, posebno ne prema Novaku”, prokomentirao je Marin Čilić Đokovićevu situaciju za Sportske novosti.

Đoković je u zračnoj luci zadržan nekoliko sati prije nego što su granični službenici objavili da nije ispunio pravila ulaska, a zatim je odveden u hotel u kojem će provesti vrijeme do ponedjeljka, kad će sud donijeti odluku o njegovoj deportaciji.

Problemi su nastali zbog izuzeća oko cijepljenja, a koje je dobio kako bi mogao igrati na Australian Openu. No, njegov je tim navodno aplicirao za pogrešnu vizu, koja ne podržava medicinsko izuzeće za cijepljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version