Čilić i Vekić i dalje su najbolji hrvatski tenisači

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je i ovaj tjedna na 27. mjestu najnovije ATP ljestvice, dok je Ivan Dodig napredovao jedno mjesto i sada je 36. tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović je pao za jedno mjesto, sa 52. na 53, a plasman su ovaj tjedna pokvarili i Ante Pavić i Kristijan Mesaroš. Pavić je pao dva mjesta i sada je 181., dok je Kristijan Mesaroš pao za tri mjesta i sada je na 187. poziciji.

Vrh ljestvice je ostao nepromijenjen u odnosu na prošli tjedan. Prvo mjesto drži Španjolac Rafel Nadal, drugi je srpski tenisač Novak Đoković, a treći je Švicarac Stanislas Wawrinka.

WTA: Donna Vekić 70.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja hrvatska tenisačica mlada Donna Vekić pala je pet mjesta na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak i sada je 70. tenisačica svijeta.
Ajla Tomljanović je međutim popravila svoj plasman za četiri mjesta, popevši se sa 80. na 76. poziciju.

Petra Martić je napredovala tri mjesta i sada je 105., Mirjana Lučić je pala čak 11 mjesta i sada se nalazi na 109. mjestu, dok je Ana Konjuh pala dva mjesta i trenutačno je 199. tenisačica svijeta.

Vrh ljestvice je i ovaj tjedan nepromijenjen. Prvo mjesto uvjerljivo drži Amerikanka Seerena Williams, druga je Kineskinja Li Na, a treća je Poljakinja Agnieszka Radwanska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.