Cindrić najavio: ‘Ako dobijemo Španjolce, korak smo do polufinala’

Foto: fah

Ako dobijemo Španjolce, na korak smo do polufinala, kazao je nakon pobjede nad Bahreinom (32-20) na SP-u u Muenchenu hrvatski rukometaš Luka Cindrić, i najavivši veliki derbi sa Španjolskom u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cindrić zbog bolova u zadnjoj loži nije igrao protiv Japana i Makedonije, a protiv Bahreina je igrao prvih 16 minuta i ubiježio jedan gol.

“Dobro je bilo, nije me bolilo”, kazao je Cindrić, koji će tako gotovo sigurno igrati protiv Španjolske u četvrtak.

“Očekujemo tvrdu utakmicu i moramo se dobro pripremiti. Španjolci igraju odlčnu obranu i imaju brzu tranziciju te su jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Sutra je jedna velika šansa za nas, ako ih pobijedimo mislim da smo korak do polufinala”, uvjerena je mlada hrvatska zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Marina Šege cijelu utakmicu je branio Ivan Stevanović, koji je susret završio s 13 obrana.

“Igrali smo prvo poluvrijeme jako dobro, odvojili se i napravili razliku koju smo održavali u drugom dijelu. Bitno je bilo protiv ovakvog protivnika donro početi kako bi se izbjegle neugodnosti. Najvažnije je da smo odmorili koga smo trebali odmoriti za susret sa Španjolskom”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.