Site icon narod.hr

Cindrić ispisao povijest, Karačić: Nemamo si što zamjeriti

epa10022757 Team Barcelona celebrates with the trophy after winning the 2022 EHF FINAL4 Handball Champions League final match between FC Barcelona and Lomza Vive Kielce in Cologne, Germany, 19 June 2022. EPA/ULRICH HUFNAGEL

– Presretan sam i preponosan na ekipu, kazao je hrvatski rukometni reprezentativac i član Barcelone Luka Cindrić nakon što je španjolski klub osvojio naslov prvaka Europe pobjedom 37-35 nakon sedmeraca protiv Vive Kielcea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ispisali smo povijest, ovo ću pamtiti cijeli život. Dvorana je bila puna, mislim da su gledatelji mogli uživati u vrhunskom rukometu, dodao je nakon što je Barcelona obranila naslov prvaka Europe, te osvojila svoju ukupno 11. titulu.

– Kielce je odlična ekipa, borili smo se do samog kraja. Vjerovali smo u nas. Još sam pod dojmom svega. Ovo je velika stvar za klub i sve nas koji smo bili ovdje, dodao je Cindrić koji se tijekom susreta nije uspio upisati među strijelce.

U suparničkim redovima Igor Karačić je zabio jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Na kraju je odlučivala lutrija, a da je Kielce pobijedilo bilo bi i to zasluženo, kao što je i Barcelona zasluženo slavila. Borili smo se do kraja. mislim da smo u zadnjih pet minuta regularnog dijela napravili neke početničke pogreške, kazao je Karačić.

 

– Teško je sada biti pametan, sezona je bila duga. Preponosan sam na našu ekipu, navijače, upravu kluba. Nemamo si što zamjeriti, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version