Site icon narod.hr

Ćiro: Hrvatska je viceprvak svijeta, to je hipoteka koju će Dalić znati braniti

ćiro

Foto: snimka zaslona

Legendarni hrvatski trener, osvajač bronce 1998. u Francuskoj, Ćiro Blažević, posjetio je Hrvatsku televiziju gdje su saznali što misli o nastupu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Momentalno je hrvatska nogometna reprezentacija vicešampion svijeta, to je jedna hipoteka koju će Dalić znati braniti. Tako da je za očekivati još jedanput da hrvatska reprezentacija očituje svoju nadarenost i potvrdi već afirmiranu nogometnu naciju kao što je Hrvatska.

Oduvijek ste bili potpora Zlatku Daliću.

– Nisam bez razloga, utvaram si da sam dosta dao za hrvatski nogomet i da mogu kazati i ono što nije afirmativno, međutim kod Dalića je za sada sve u redu i on je veliki razlog mog optimizma za sve ono što nas čeka u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku u Kataru predvodi Luka Modrić.

– Luka Modrić je mnogo veća faca nego što mi ovdje, njegovi zemljaci mislimo. On je naprosto provjereni nogometni genijalac i svi smo mi ponosni na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version