Ćiro u svom elementu: Napao Mamića, Šukera, Čačića…

Foto: fah

Miroslav Ćiro Blažević gostovao je u emisiji ‘Pressing’ na N1 televiziji gdje se dotaknuo brojnih nogometnih tema, najviše onih vezanih za domaći nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li Zdravko Mamić vladar našeg nogometa, rekao je:

“Apsolutni. Neka si svako izbije te iluzije. Ja sam alergičan na tu činjenicu, ja sam se razbolio zbog te činjenice, ali to je tako. Mamić je apsolutni gospodar, on ima ruke, sve su to njegovi igrači. Oni mu mogu jedino izglasati nepovjerenje, ali to je nemoguće. Prema tome, Šuker je bio i ostao predsjednik HNS-a”, kaže on.

“Bili bismo prvaci Europe lijevom rukom, a oni izgube od Portugala. Mi napravimo debakl, jedna ekipa koja je jedna od najboljih na svijetu izgube od Portugala.Isti taj Wenger je rekao: ‘Prvaci Europe mogu biti samo Hrvati jer imaju najbolju ekipu’. Tko je gledao tu utakmicu, vidjelo se da je ekipa ostala bez trenera, bez njegovog učešća u strategiji. Čačić se vraća na aerodrom kao heroj jer većina naših sportskih novinara se želi dodvoriti Mamiću. Dočekali su ga kao kralja. Toliko su ga dočekali kao kralja da je počeo sebi utvarati da je meni rekao: ‘Šefe, izvinite, ali ja sam sam bolji trener od vas’ “, pričao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.