Site icon narod.hr

Kako je Clint Eastwood poželio hrvatski dres?

Foto: snimka zaslona, fah, montaža narod.hr

Kao što smo već pisali, legendarni Clint Eastwood je navodno poželio dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list našao je Tonyja Keruma, vlasnika jednoga od najpoznatijih holivudskih catteringa Tony’s Food Service, te bliskog prijatelja poznatog glumca.

“Clint u svojoj ekipi na snimanju filma The Mule (Mazga) ima jednoga Argentinca koji mu je za vrijeme SP-a stalno dolazio u dresu svoje reprezentacije. Već mu se popeo na vrh glave s tim, pa me, prije negoli sam krenuo prema Rusiji, zamolio: ‘Donesi ti meni hrvatski dres!’, otkriva Kerum.

A kakav je Eastwood kao 88-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U izvrsnoj je formi, još uvijek ima energije za snimanjem. Što jede? Isključivo zdravu hranu, mediteransku, puno ribe, povrća… Od naših specijaliteta voli štrudle i palačinke… Clint je nekoliko puta i bio u Hrvatskoj, ondje je, na Dugom Otoku, snimao film ‘Kelly’s Hero. Jako mu se svidjela Hrvatska, osobito naše žene”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version