Conte nakon osvojenog naslova napušta Inter?

Foto: fah

Trener novog talijanskog prvaka Intera Antonio Conte namjerava otići iz kluba, piše u srijedu Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno će to učiniti u sljedeća dva dana.

Razlog za odlazak iz Intera navodno je odluka uprave kluba da prekine dosadašnji plan razvoja koji je Conteu predstavljen 2019. godine, a osim toga uprava je za sljedeću sezonu planirala dobit od 100 milijuna eura te smanjenje plaće igračima za 15 do 20 posto.

Kao zamjene Contea na klupi Intera navode imena Massimiliana Allegrija, Maurizia Sarrija, Simonea Inzaghija i Siniše Mihajlovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.