(VIDEO) Copa Libertadores – četvrtfinale: Prednost za San Lorenzo, gosti puno uspješniji

Foto: fah

U tri od četiri prve četvrtfinalne utakmice južnoameričke nogometne Cope Libertadores domaćin je ostvario prednost samo u jednoj, San Lorenzo je u dvoboju dvije argentinske momčadi svladao Lanus sa 2-0, dok su preostala dva susreta završila neodlučeno, brazilski rivali Botafogo i Gremio su odigrali 0-0, dok su ekvadorska Barcelona i brazilski Santos igrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost San Lorenzu protiv Lanusa s dva gola donio je Nicolas Blandi (33, 50-11m).

U Guayaquilu je Santos poveo preko Bruna Henriquea (46), a poravnanje domaćima osigurao je Jonathan Alvez (78).

Foto: fah

U noći s četvrtka na petak na programu je preostala prva četvrtfinalna utakmica u kojoj će bolivijski Jorge Wilstermann ugostiti argentinski River Plate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti igrat će se sljedećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI PRVIH ČETVRTFINALNIH UTAKMICA:
Barcelona (Ekv) – Santos (Bra) 1-1
Botafogo (Bra) – Gremio (Bra) 0-0
San Lorenzo (Arg) – Lanus (Arg) 2-0
Kasnije igraju:
Jorge Wilstermann (Bol) – River Plate (Arg)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.