Ćorić i ostatak Davis Cup reprezentacije trenirat će u Zadru

Foto: snimka zaslona HRT

Davis Cup reprezentativci Hrvatske na čelu s Bornom Ćorićem stižu sljedeći tjedan u Zadar na dvotjedne pripreme koje će odraditi na novim teniskim terenima Športskog centra Višnjik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaze još i Serdarušić, GojoPecotićAjduković i Prižmić, a organizatori su HTS i Teniski klub Zadar 08.

Ovu vijest potvrdio nam je Lovre Rončević iz Teniskog kluba Zadar 08, bivši tenisač i trener koji je u mnogočemu zaslužan za dovođenje Davis Cup reprezentacija Hrvatske i SAD-a u rujnu prošle godine kada su snage odmjerili u polufinalu ovog natjecanja.

– Nakon prinudne pauze uvjetovane koronavirusom ovo će biti uvodni blok treninga naših vrhunskih tenisača, kaže Rončević i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ako sve bude u redu okupit ćemo se u nedjelju, a već u ponedjeljak bi svi oni trebali početi s treninzima. Dogovoren je trenažni ciklus od dva tjedna i onda ćemo vidjeti hoće li se još netko priključiti. Za početak nismo željeli pretjerivati s brojem tenisača. Oni će ovdje u Zadru imati sjajne uvjete i siguran sam kako će našim sugrađanima biti zanimljivo pogledati kako treniraju vrhunski svjetski top igrači.

Rončević je još istaknuo i kako je ovaj projekt tek prvi u nizu koji će uzeti mjesta na novootvorenom teniskom kompleksu ŠC Višnjik.

Izvorna vijest na stranicama Radio Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.