Site icon narod.hr

Ćorić ispustio 2:0 u setovima, Troicki odveo Srbiju do druge pobjede

Dva seta i break prednosti imao je Ćorić u trećem setu protiv Viktora Troickog, a onda je stala igra što je Troicki iskoristio i odveo svoju reprezentaciju na 2:0 pvog dana Davis kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je pokazao zašto je trenutno naš prvi reket u ovom dvoboju protiv Srbije. Bio je siguran, dominantan i efikasan u prva dva seta, no onda je na red došla nervoza i uz ponestanak snage, krenuo je pad našeg mladog tenisača. Troicki, nošen domaćom publikom, uspio je preokrenuti rezultat i odvesti Srbiju na korak do prolaska u iduću fazu Davis Cupa.

Ćorić je igrao i pod imperativom pobjede, jer je Delić, ruku na srce očekivano izgubio od najboljeg reketa svijeta, Novaka Đokovića s 3:0 u setovima. Kad su kola krenula nizbrdo, Ćorića nije uspjela izvući ni njegova fanatična borbenost, nažalost, Hrvatska je već nakon prvog dana u rezultatskom zaostatku od 2:0.

Šanse Hrvatske svele su se na pobjedu u meču parova koji je na rasporedu u subotu od 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davis kup:
Viktor Troicki (Srbija) – Borna Ćorić (Hrvatska) 4:6, 1:6, 6:3, 6:2, 6:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version