Ćorluka: ‘Postojala je ideja da završim karijeru u Dinamu, ali nitko me nije zvao’

Vedran Ćorluka nakon završetka karijere postao je Dalićev pomoćnik u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznimna mi je čast, prije neka dva mjeseca se dogodio taj poziv… To što me šef stavio u kontekst da mogu pomoći mi je veliko priznanje. Nakon dužeg razmišljanja i nakon kontakata s bivšim suigračima i njihovog pozitivnog odgovara, to sam i prihvatio. Izbornik zna što će dobiti od mene, to je iskrenost jer sam takav bio i kao igrač. Uvijek sam bio iskren i prema suigračima i trenerima, a to očekujem i od njih. Izbornik je to zapamtio, vjerojatno mu se svidjelo kako sam razmišljao u nogometnom smislu i vjerujem u jako dobru suradnju”, rekao je za RTL 35-godišnji Ćorluka.

“Grupa je po mjeri, Englezi su favoriti, igraju doma, ali nikad njima nije bilo lako s nama, kao ni nama s njima. Mislim da će ta utakmica biti jako bitna za nas jer je prva, odredit će dosta ozračje za sljedeće dvije utakmice. Tu moramo dobro ući i tražiti pobjedu. Što se tiče Češke i Škotske, tu smo mi favoriti. Oni će biti na papiru u podređenom položaju, ali s obzirom na kvalifikacije i kako su igrali te koga su izbacili, grupa je sigurno dosta izjednačena. Očekujem naš prolaz dalje.”

Otkrio je da je htio završiti karijeru u Dinamu, klubu u kojem je prije 18 godina odigrao prvu profesionalnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Ta ideja je postojala, ali nitko me nije zvao, nije se dogodilo. Imat će sada u meni velikog navijača s obzirom na to da su moji Zagreb i Sloboština uvijek obojeni u plavo i bit će i dalje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.