Cosmi: Istra je organizirana ekipa o kojoj sam čuo dobre stvari

Foto: fah

U 15. kolu SuperSport HNL-a nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Istru 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su pretposljednji, deveti na ljestvici s 12 bodova, a Puljani su šesti s dva boda više, ali i susretom manje. Prvi ogled ovih momčadi igran u kolovozu na Aldo Drosini završio je remijem (1:1).

Susret je najavio trener Rijeke Serse Cosmi.

– Vidi se da je trener Istre iz španjolske škole, znači da mu je ekipa jako organizirana u svim situacijama. Igraju nogomet, vole jako igrati s loptom. Organizirani su u situacijama iz prekida. Jedna ekipa o kojoj sam čuo dobre stvari, a kasnije sam to i sam potvrdio kada sam vidio neke njihove utakmice, prenosi NK Rijeka riječi trenera Cosmija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nažalost, nismo u dobroj situaciji kad su u pitanju ozljede i kartoni. Nije najbolji trenutak, ali moram reći da od prošle utakmice gledam ekipu koja raste bez obzira na izostanke ili generalne fizičke sposobnosti, rekao je Cosmi.

Na konferenciji za medije uoči dvoboja s Puljanima bio je i igrač Alen Grgić.

– Svi znamo da je Istra dobra ekipa što se tiče kombinatorike i načina igre. Oni su svjesni gdje dolaze, a mi smo svjesni da je ovo naša kuća, naš dom i da se tu trebamo postaviti kao dominantni i težiti boljoj igri i povljnom rezultatu, rekao je riječki branič, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.