Crnogorci otvoreno priznali: Bila je to utakmica praktički na jednu loptu

Foto: fah

Crna Gora izgubila je od Hrvatske u dramatičnoj utakmici u trećem kolu skupine C Eurobasketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravili smo neke pogreške na startu i odmah morali juriti prednost Hrvatske, čime smo potrošili jako puno energije da se vratimo u utakmicu. Imali smo na kraju mogućnost i preokrenuti. Bila je to jedna lopta. Promašili smo tricu, a Šarić je na drugoj strani pogodio i to je bio kraj utakmice za nas”, rekao je nakon utakmice Bogdan Tanjević.

“Bila je to utakmica praktički na jednu loptu. Otvorili smo utakmicu jako loše u prvoj četvrtini, a Hrvatska je igrala jako dobro. Međutim, nakon toga smo pokazali karakter i zaigrali puno bolje i na kraju smo bili blizu. No, idemo dalje. Sutra nas čeka susret s Češkom i želimo se pobjedom plasirati u osminu finala”, smatra Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.