‘Cro Cop je besmrtan’: Neuništivi Hrvat Mirko Filipović izazvao divljenje čitavog borilačkog svijeta!

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali hrvatski borac Mirko Filipović, koji ima 42 godine, ostvario je jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri, čime je izazvao divljenje i poštovanje čitavog borilačkog svijeta, tim prije što ovu pobjedu nitko nije očekivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u četvrtfinalu Rizinovog turnira nokautirao je King Moa, branitelja naslova i favorita prema svim kladionicama, čime je Mirko i ostvario pa i premašio svoja očekivanja koja je podijelio samo nekoliko sati ranije kada je rekao da ne smije izgubiti ako želi pobijediti, odnosno da će pokušati razočarati kladionice.

Mnogo puta mnogi su otpisivali Cro Copa koji se u svojoj dugoj karijeri jedno vrijeme bavio neuspješno politikom, a onda se ponovno posvetio treninzima, što mu se i isplatilo, uporno se vraćao i dokazao da i u ovim godinama može pobjeđivati najbolje. Nokaut koji je šokirao svijet danas je TOP tema svih važnijih sportski časopisa i portala.

“Velika pobjeda Mirka Filipovića”, poruka je UFC-ovog borca Jakea Shieldsa, našem, borcu se naklonio i Shieldsov kolega Brett Johns objavljivanjem hrvatskih zastava. “Cro Cop je besmrtan”, poručio je pak Jeremie Janot, bivši vratar i legenda Saint-Etiennea, koji je barem iz priloženog veliki obožavatelja hrvatskog majstora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA novinar Nick Strickland čestitao je Mirku Filipobviću, dok njegov kolega Mike Bohn očekuje spektakl u okršaju protiv Estonca Baruta. Naravno, nakon ovakve pobjede apetiti rastu. “Nevjerojatno! Kapa dolje, Cro Cop! Borbe u Saitama Areni očito su njegov izvor mladosti”, komentirao je Tim Leidecke”.

Poznati novinar očigledno je zadivljen načinom na koji se iz pepela uvijek iznova diže neuništivi Hrvat. Malo ga nema, privremeno nestane, onda se vrati.

Podsjetimo, u polufinalu koji je na programu u subotu Filipovićev protivnik bit će bivši sumo borac, estonski gorostas Kaido “Baruto” Hoovelson koji je u četvrtfinalu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio japanskog veterana Tsuyoshija Kosaku. Baruto ima čak 180 kilograma i može biti vrlo opasan ukoliko mu se dopusti borba na tlu, i dalje ga mnogi smatraju favoritom iako je Cro Cop dokazao da još uvijek može i protiv najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.