Site icon narod.hr

Cro Cop tuguje zbog smrti prijatelja: Nismo razgovarali dvije godine zbog gluposti

Foto: Facebook

Mirko Filipović objavio je da je Josip Vidović Rus, njegov prijatelj iz djetinjstva, umro tjedan dana nakon što je dobio moždani udar. Teško mu to pada i jer zadnje dvije godine s pokojnim Rusom nije razgovarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega se od njega oprostio emotivnim “pismom” na Facebooku:

“Moj prijatelj Rujo nazalost nije uspio dobiti ovu bitku.prije nekoliko sati je umro.nerazdvojni smo bili punih 19 godina i imamo bezbroj zajednickih uspomena i dozivljaja.cesto smo se kao mala djeca svadjali radi potpuno nevaznih stvari ali i mirili.tokom moje karijere u Prideu me pratio na putovanjima i ta druzenja i nase dozivljaje pamtiti cu dok sam ziv.najteze mi pada sto zadnje dvije godine nismo razgovarali i to radi najobicnije gluposti.prije mjesec dana sam bio u Privlaci i vidim ga kako stoji ispred kuce i ja prodjem samo.sad mi je zao da ne mogu opisati sto nisam stao i pozdravio prijatelja.otkad je dobio mozdani prije sedam dana nije mogao govoriti i bio je nesvjestan okoline.cim sam cuo sta se dogodilo nazvao sam da pitam kako je.kcer mi njegova kaze da nije reagirao ni na ukucane,niti je davao znakove da razumije sto mu govore.ali kad mu je rekla da sam zvao i pozdravio ga on ju pogledao i suze mu krenile.ovo je jos jedan dokaz da ne treba tjerati inat jer se nikada nezna sta sutra nosi.RIP prijatelju moj!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version