Croatia Open: Mladi hrvatski tenisač Nino Serdarušić nakon velike borbe poražen u prvom kolu Umaga

Foto: fah

Mladi hrvatski tenisač Nino Serdarušić poražen je u dvoboju 1. kola ATP tunira u Umagu od Nijemca Maximiliana Marterera s 6-3, 5-7, 3-6 nakon dva sata i 13 minuta velike borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serdarušić (21) je u svom tek drugom nastupu na ATP turnirima mogao doći do velike pobjede nad devetim nositeljem i 49. igračem svijeta, ali nije imao snage u odsudnim trenucima.

Nakon što je izvrsnom igrom dobio prvi set, Serdarušić (ATP 193.) je u drugom setu prijetio Nijemcu, koji je u 12. gemu dočekao malo slabiju igru Zagrepčanina i po prvi put mu oduzeo servis, koji je ujedno značio i izjednačenje u setovima. I u trećem setu je Serdarušić izgubio samo jednom gubio svoj servis, u šestom gemu, ali je to značilo i gubitak meča, jer je Marterer čvrsto držao svoj početni udarac.

Rezultati 1. kola:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dušan Lajović (SRB) – Nikoloz Basilashvili (GRU) 7-5, 6-2

Félix Auger-Aliassime (KAN) – Andrej Martin (SLK) 6-4, 6-3

Robin Haase (NIZ/6) – Rogério Dutra Silva (BRA) 4-6, 7-5, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evgeny Donskoy (RUS)- Paolo Lorenzi (ITA) 6-3, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.