Site icon narod.hr

Daily Mail: Guardiola želi Kovačića, ali Chelsea ga mora zadržati

Foto;: Twitter

Chelsea je već potrošio oko 330 milijuna eura na dovođenje novih igrača. Zbog svega u ljetnom prijelaznom roku svi koji ne pristanu na produženje ili imaju ugovor kojim su za klub vezani na manje od dvije godine bit će na prodaju. Među njima je i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail navodi i primjer hrvatskog veznjaka Matea Kovačića koji je pod ugovorom s klubom do ljeta 2024. godine, a ponovno se piše o interesu Manchester Cityja.

“On mora ostati. Budući da ima tek nešto više od godine dana ugovora, pred hrvatskim veznjakom je teška odluka na ljeto. Pred 29. rođendan, koji će proslaviti u svibnju, pred njim je možda i posljednje dugogodišnji ugovor karijere”; piše Daily Mail.

“Piše se o interesu koji pokazuju Pep Guardiola i Manchester City, a to govori o tome kakav je briljantan igrač kad mu ide. Boehly bi morao napraviti sve što može da zadrži Kovačića na Stamford Bridgeu”, zaključuje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version