Site icon narod.hr

Dalić Baby Lasagni: Osvoji Europu, cijela je Hrvatska uz tebe!

Foto: fah

Na vrućem pijesku u Bibinjama održava se pretkvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, a naše odbojkašice iz reprezentacije poslale su poruku podrške Baby Lasagni. Podršku Baby Lasagani uputio je i Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moja velika podrška Marku, pokazao je da mali mogu biti veliki. Čovjek je došao, osvojio cijelu Europu, cijelu Hrvatsku, cijeli svijet sa svojom pojavom, svojom pjesmom. Iza njega niko ne stoji. On je pokazao kako se može napraviti dobar rezultat. I zaista cijela Hrvatska navija za Marka. Marku, puno sreće, puno podrške večeras i osvoji Europu, cijela je Hrvatska uz tebe, kazao je Dalić, piše HRT.

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna i njegova pjesma Rim tim tagi dim, s kojom će večeras nastupiti kao 22. izvođač u finalu Eurosonga u švedskom gradu Malmöu, osvojila je cijelu zemlju.

Podrška Baby Lasagni stiže i s proslave Međunarodnog olimpijskoga dana. Sudionici Olympic day runa zagrijali su se s Renatom Sopek i našim veslačima braćom Lončarić uz Rim tim tagi dim!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version