Dalić: Falit će nam Luka jako puno, ali uskoro i neće igrati za Hrvatsku

Foto: snimka zaslona

Neugodne vijesti za Vatrene i izbornika Zlatka Dalića. Kapetan momčadi Luka Modrić neće doći na okupljanje reprezentacije u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede aduktora propustio je prošlotjedni ligaški susret Real Madrida, a liječničke službe kažu kako još nije spreman za važne kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Rusije i Slovačke 1. i 4. rujna.

Ako se oporavi, priključit će se suigračima u Splitu u dvoboju protiv Slovenije 7. rujna. Umjesto Modrića, Dalić je pozvao Lovru Majera. Vatreni su nakon poraza od Slovenije pobijedili Cipar i Maltu te su im nužni pozitivni rezultati protiv izravnih konkurenata u skupini H.

– Falit će nam Luka jako puno, kapetan je ekipe, znate koliko on nama znači i koliko nam je koristan za ekipu. Morat ćemo bez njega, ali i prihvatiti činjenicu da će Luka izostati neke utakmice. Na kraju krajeva, uskoro i neće igrati za Hrvatsku zbog godina i svega što ide i da se moramo prilagoditi na to. Drugi igrači moraju preuzeti odgovornost, moraju dati svoj maksimum da bi ga nadomjestili, rekao je Dalić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.