Site icon narod.hr

Dalić o napadima zbog Thompsona: ‘Samo držim do svoje države i naroda. Kome bi se mogao zamjeriti ako kažem da sam Hrvat i katolik?’

Foto: fah

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju dvije utakmice u rujnu, prijateljska protiv Portugala 6. rujna i utakmica Lige nacija protiv Španjolske pet dana kasnije. Izbornik Zlatko Dalić u intervjuu za Večernji list komentirao je potez Marka Livaje koji je nogom udario igrača i dobio crveni, a nedavno je taj isti Livaja dobio od njega poziv u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Livajina reakcija nije bila lijepa ni pohvalna i ne priliči jednom profesionalcu, pogotovo ne hrvatskom reprezentativcu. Pričat ću s njim o tome, ako će mi raditi probleme kao u klubu, onda neće biti s nama”, jasan je izbornik.

Zlatko Dalić još jednom je upitan o napadima zbog nastupa Marka Perkovića Thompsona.

“Politika me ne zanima, samo držim do svoje države, svoga hrvatstva, svojih ljudi i svoga naroda. Nekome sam se zamjerio? Pa kome bih se mogao zamjeriti ako kažem da sam Hrvat i katolik? Ako je to u Hrvatskoj problem… Ma ne bih ulazio u te sfere”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novim utakmicama neće biti nekih igrača.

“Pripremamo se za kvalifikacije za Euro koje počinju u ožujku i imamo sedam mjeseci da se napunimo novom energijom. Potrošeni smo, emotivno i fizički. Nećemo forsirati, u ovom trenutku rezultat nije u prvom planu”, zaključuje Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version