Dalić oštro: Crte se vuku kako kome odgovara, ali to nas nije pokolebalo

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić čestitao je igračima na prolasku u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru i uputio oštru kritiku na suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke našim igračima na prolasku skupine i osmini finala. I u najavi sam rekao da očekujem rat i pravu utakmicu jer Belgija ne može tri puta odigrati loše, no Hrvatska je bila sjajna. Prvih sat vremena smo igrali jako dobro i imali kontrolu. Imali smo i čisti penal, no VAR se složio protiv nas. Crte se vuku onako, ovako, kako kome odgovara, ali to nas nije pokolebalo, rekao je Dalić na konferenciji za medije pa dodao:

– Za očekivati je bilo da Belgija stvori prilike, no imali smo sreće u tim trenucima, ali na kraju smo uspjeli remizirati. Sve čestitke igračima. Mislim da je bila sjajna utakmica, teška za praćenje i gledanje, no to je nogomet, moramo biti sretni na kraju.

Dalić je naglasio kako je ova utakmica silno potrošila njegove igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Glavna nam je stvar fizički se oporaviti. Utakmica je stvarno bila iscrpljujuća. Znali smo rezultat druge utakmice u kojoj su igrali Maroko i Kanada. Nismo kalkulirali. Htjeli smo pobijediti iako nam je bod bio dovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.