Dalić: Perišić dokazuje da zaslužuje igrati u Interu, Brozović je sazrio

Foto: snimka zaslona

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, osvrnuo se u intervjuu za Gazzettu dello Sport na uloge reprezentativnih igrača u Interu i Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić za Ivana Perišića kaže kako uvijek radi maksimalno da bude na top nivou i da odigra bilo koju ulogu koja mu se povjeri.

– U Hrvatskoj igra više ofenzivno jer tako može više ugroziti protivnički gol. Ali razumijem da Conte forsira drugačiji sustav. Kako god, Perišić je dragocjen na svakoj poziciji na boku. Sad dokazuje da zaslužuje igrati u Interu. Mislim da on nikada nije bio sporan. Ako igraš Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka ili Europsko prvenstvo na njegovom nivou, možeš igrati u bilo kojoj momčadi. Iako Ivan i Conte nisu imali dobar početak, sada funkcioniraju odlično, rekao je.

Dalić smatra kako je Perišićev prelazak u Bayern bio veliki potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je to vrijedno iskustvo u ekipi koja je ispisala povijest. Biti dio momčadi koja je osvojila ‘tripletu’ je fantastično za svakog nogometaša, rekao je.

Marcelo Brozović je na početku sezone djelovao da je blizu odlaska iz Intera.

– Mislim da je sazrio kao nogometaš. Iskustva iz Serie A i Europske lige su jako važna za to. Sad gledamo jednog središnjeg veznjaka u svojim najboljim godinama, fizički i taktički. Svakako treba zahvaliti Conteu za to, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Ante Rebić je imao dosta problema s ozljedama.

– Rebić je jedan jako dobar partner za Ibrahimovića u vrhu napada. Agresivan, brz, jak, rekao je, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.