Dalić o Ligi nacija: Svaki protivnik je težak, ali grupa nije loša

dalić
Foto: HNS

Održan je ždrijeb trećeg izdanja nogometne Lige nacija. Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 1 zajedno s Francuskom, Danskom i Austrijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Elitna smo skupina i svaki protivnik je težak, ali grupa nije loša. Ponovno Francuzi njih ne možmo izbjeći, mislim da bi bio red da ih konačno pobijedimo i s tim sam zadovoljan. Austrija i Danska ekipe s kojima možemo igrati. Grupa je sjajna i bit će nam priprema za Svjetsko prvenstvo. Liga nacija će nam biti dobra, lakša nego prve dvije godine i imamo se pravo nadati dobrom rezultatu, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska u prva dva izdanja Lige nacija nije ostvarila kvalitetne rezultate u tom natjecanju. Poglavito se to odnosi na prošlo izdanje kada je upisala čak pet poraza u šest utakmica.

– Liga nacija je uvijek važna, ali je meni u prošlosti napravila probleme jer nismo bili uspješni. Sada očekujem naše bolje partije, da se predstavimo kako treba jer su nam suparnici po mjeri. Bit će dobre utakmice, skupina je sjajna i sve će biti odlična priprema za Svjetsko prvenstvo, zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga nacija održavat će se u dva termina tijekom iduće godine. U lipnju će se odigrati čak četiri kola, dok su preostala dva na rasporedu u rujnu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.