Site icon narod.hr

Đalović: Zaslužena pobjeda Rijeke; Angelovski: Veliki psihološki pritisak

Foto: snimka zaslona

U 12. kolu SuperSport HNL-a nogometaši Rijeke svladali su Goricu u gostima s 2:0. Za Riječane je to bila tek druga prvenstvena pobjeda nakon one iz 1. kola na Šubićevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su ovom pobjedom preskočili Goricu na pretposljednjem mjestu. Rijeka sada ima devet bodova, a Gorica je ostala na šest, ali uz utakmicu manje.

– Utakmica je bila kakvu smo očekivali. Bio je veliki psihološki pritisak na igrače jer se igrao derbi začelja. Nažalost, prvo poluvrijeme nismo iskoristili, nismo ni imali preveliki broj prilika. Rijeka je iz prve izglednije situacije zabila i utakmica je otišla u tom smjeru. Moramo dobro analizirati utakmicu i pripremiti se za dalje, rekao je nakon utakmice trener Gorice Igor Angelovski.

– Gorica je u situaciji u kojoj je, i moramo i dalje raditi i na sljedećoj utakmici se potruditi doći do pozitivnog rezultata, dodao je strateg Velikogoričana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti s Rujevice ostvarili su prvu pobjedu nakon 86 dana i slavlja na Šubićevcu u 1. kolu.

– Velika pobjeda za nas koja nam puno znači, dugo smo je čekali. Danas smo pokazali da imamo tim, momci su pokazali zajedništvo i iz toga je sve izašlo, rekao je pomoćni trener Rijeke Radomir Đalović.

Rijeka je slavila golovima Princea Ampema (56) i Alena Halilovića (68/11m), kojemu je to bio prvi gol nakon povratka u HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da pričam o Haliloviću kao igraču nema potrebe. Trener Cosmi mu je dao svu slobodu, a on je vratio na pravi način. Imali smo skoro cijeli kadar. Dobra igra, zaslužena pobjeda. Očekujem da nastavimo u ovom ritmu dalje, izjavio je Đalović te dodao: – Dosta je igrača otišlo, promijenila su se tri trenera, tri druge strategije i zahtjevi, trebalo nam je vremena, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version