Dambrauskas nakon kiksa u Šibeniku: Ovo nije Hajduk

Foto: fah

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas bio je razočaran nakon što je njegova momčad u sedmoj minuti sudačke nadoknade ostala bez tri boda na gostovanju u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je objasniti što se dogodilo nakon našeg vodstva. Zabili smo, a prije toga smo imali tri, četiri šanse. Nakon vodstva nismo igrali kao velika momčad. Kod 1:0 svašta se može dogoditi. Rekao sam igračima u svlačionici da igra u drugom poluvremenu nije bila dobra i da je bila nedopustiva. Preuzimam odgovornost, rekao je Dambrauskas te dodao:

– Moramo krenuti raditi naporno. Već u srijedu nas čeka Rijeka. Novi veliki derbi.

Hajduk je olako prosuo bodove, brine li trenera da to pokazuje da nisu velika momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naravno. Znamo da ovo nije lagan teren. Teško se u Šibeniku dolazi do pobjeda. Ali, u prvom dijelu nam Šibenik nije puno kreirao. Ovo nije Hajduk. Ne sviđa mi se što su igrači mislili da je utakmica gotova kad smo poveli.

Šibenik i Hajduk su u petak u prvoj utakmici devetog kola SuperSport HNL-a odigrali neriješeno 1-1.

Gol za Hajduk zabio je Jan Mlakar u 49. minuti, dok je Šibenik izjednačio u 97. minuti a strijelac je bio Ivan Dolček. Hajduk je nakon ovog remija na trećem mjestu na ljestvici sa 13 bodova, dok je Šibenik šesti s devet bodova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.