Site icon narod.hr

Dambrauskas: Rezultat je malo i prevelik; Rendulić: Presudila je kvaliteta

Dambrauskas

Foto: fah

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas bio je sretan nakon pobjede 4:0 protiv Gorice, dok s druge strane Krunoslav Rendulić smatra da je na kraju presudila kvaliteta splitske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da je rezultat malo i prevelik, posebno u prvom poluvremenu ne reflektira stanje na terenu. Imali smo i malo sreće s ranim pogotkom, da smo zabili onu priliku poslije toga, možda bih rekao drugačije, no promašili smo ju. Gorica je imala svoje prilike, brine me što smo žurili u nekim trenucima i nismo imali posjed lopte. No, izgledali smo opasno kad smo napadali, u protunapadima smo bili dobri, i iako nismo zabili, imali smo osjećaj da ćemo nekad iskoristiti njihove pogreške, rekao je Dambrauskas poslije utakmice.

– U drugom poluvremenu smo bili sve bolji. Igrači koji su ušli su dodali energiju, završili smo utakmicu na visokoj razini. Moramo analizirati sve i poboljšati se u budućnosti, dodao je trener Hajduka.

Komentirao je i promjenu formacije, igrali su gosti s tri obrambena igrača u zadnjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo imali Vukovića i Fossatija, prvi put su zajedno igrali Grgić i Atanasov pa nam je trebalo više sigurnosti. Znali smo da su dobri, ali nitko nije znao kako će izgledati zajedno.

Rendulić smatra da je utakmica bila egal do trećeg gola.

– Dva gola su usmjerila utakmicu. Dobili smo dva gola koja nismo smjeli dobiti, a kad gubite 2:0 iz ničega, onda se teško vaditi. Mislim da je utakmica do trećeg gola bila u egalu, ali na kraju je presudila Hajdukova kvaliteta, zaključio je Rendulić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version