Site icon narod.hr

Damir Burić nakon poraza u Kopru: Jedva čekam uzvrat na Poljudu!

Nogometaši Hajduka jučer su u Kopru poraženi od istoimenog slovenskog prvoligaša sa 2:3 u sklopu 2. pretkola Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Bijeli izgubili, rezultat nije nedostižan na Poljudu, u to vjeruje i trener Hajduka, Damir Burić.

Kao prvo, čestitke Kopru za pobjedu. Za nas je utakmica počela vrlo negativno. Našim mladim igračima bilo je teško reagirati nakon dva gola zaostatka. Bila je to čudna utakmica, golovi su padali iz prekida, a iz izrađenih situacija nismo uspjeli zabiti” – komentirao je Burić utakmicu u Kopru.

Prekidi su najviše mučili Bijele, iako se ni domaćin nije znao nositi s istim problemom. Burić se nada otvorenoj igri u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griješili smo u prekidima i to moramo popraviti. Istina, uspjeli smo zabiti drugi gol, ali zbog toga nam neće biti ništa lakše u uzvratu. Jedva čekam utakmicu na Poljudu i nadam se da će biti otvorena” – zaključio je trener Hajduka, Damir Burić.

Trener Kopra Rodolfo Vanoli zadovoljan je ukupnom igrom svoje momčadi, ali žali zbog dva primljena pogotka, koja će im otežati uzvrat na Poljudu.

Mi smo pružili odličnu partiju, ali dvije pogreške su nas skupo koštale. Ako želimo proći dalje ne smijemo si dozvoliti da primimo toliko pogodaka iz prekida. Što se tiče Hajduka, splitska momčad je igrala vrlo organizirano” – pohvalio je Vanolli svoju i splitsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za slovenski sastav zabili su Denis Halilovič u 7. minuti i Amar Rahmanović u 17. i 41. minuti, dok su strijelci za Hajduk bili stoperi Goran Milović u 29. minuti i Zoran Nižić u 90. minuti.

Zanimljivo, čak četiri od pet golova na utakmici palo je nakon ubačaja iz kornera, dva su završila u Hajdukovoj mreži, a dva su primili domaćini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version