Danas derbi sezone na Rujevici: Rijeka ili Dinamo?

Foto: fah

Na riječkom stadionu Rujevica danas se igra derbi sezone u HNL-u: hoće li Dinamo pobijediti Rijeku i napraviti veliki korak k obrani naslova ili ih Rijeka može zaustaviti za prednost u borbi za titulu tri kola prije kraja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči derbija, treneri i igrači jedne i druge momčadi svjesni su veličine zadatka koje ih čeka, ali su samouvjereni u svoje sposobnosti da odnesu pobjedu.

– Želimo igrati našu igru ni zatvarati se, ne tražiti remi nego ići na pobjedu, rekao je napadač Dinama Bruno Petković.

– Ja i dečki želimo nakon te utakmice biti u poziciji da samo odlučujemo o svojoj sudbini. Nema se što diskutirati, idemo pobijediti Dinamo, rekao je trener Riječana Željko Sopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.