Site icon narod.hr

Danijel Pranjić održao jednu od najbizarnijih press konferencija

pranjić

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Sarajeva su nastavili svoj niz od tri uzastopne pobjede na startu bosanskohercegovačke Wwin lige. U dvoboju između dvojice hrvatskih trenera, Zorana Zekića i Danijela Pranjića, Zekić je izašao kao pobjednik jer je njegova momčad svladala GOŠK Gabelu s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatskog stratega i bivšeg reprezentativca “Vatrenih” Danijela Pranjića je ovo bio debi na klupi GOŠK-a, a da je bio jako ljutit poslije poraza, pokazao je na press konferenciji s koje je ekspresno otišao.

– Nemam ništa za reći o utakmici. Došao sam na press i to je to. Došao sam iz poštovanja prema vama, poštujem što ste tu, ali vi morate poštovati ovo. Naravno da razlog postoji, ali ne bih ulazio u to. Mislim da ste vidjeli cijelu utakmicu. Čestitam Sarajevu na pobjedi. Okrećemo se drugoj utakmici – kratko je rekao nekadašnji hrvatski reprezentativac te zatim napustio dvoranu gdje se održavala konferencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pranjić je posljednji trenerski posao u BiH imao u Slobodi iz Tuzle, s kojom nije uspio izboriti ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version