Danska lakoćom svladala Japan: Kako Hrvatska sada može do četvrtfinala?

Foto: fah

Danska rukometna reprezentacija lakoćom je, kako se i očekivalo, svladala Japan u drugom krugu Svjetskog rukometnog prvenstva, isti onaj Japan koji je Hrvatskoj uzeo bod, a mogao je i oba, u prvom kolu SP-a. Danska je pobijedila 34-27. Bila je to rutinska pobjeda Danske protiv reprezentacije koja ima tek jedan osvojen bod na turniru, onaj protiv naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S jedne strane ovo može za Hrvatsku biti i dobra vijest, iako igra Danske ne nudi puno nade ovakvoj Hrvatskoj kakvu smo gledali večeras u porazu od Argentine. Naime, Danskoj utakmica protiv Hrvatske sada ne donosi ništa, osim, dakako, prestiža. Hrvatska s druge strane, kako smo već pisali, mora pobijediti Dansku, a Argentina mora izgubiti od Katara. Šanse su nam, dakle, minimalne.

Podsjetimo, Hrvatska i Danska igraju u ponedjeljak od 20:30 sati, dok Argentina i Katar igraju u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.