Site icon narod.hr

Davis Cup: Hrvatska teniska reprezentacija bit će nositelj

Hrvatska teniska Davis Cup reprezentacija bit će nositelj u rujanskim kvalifikacijama za Svjetsku skupinu, jer je na novoj rang listi reprezentacija prestigla Belgiju i Nizozemsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući pobjedi nad Poljskom hrvatski tenisači su skočili za tri mjesta i izborili status sedmog nositelja. Hrvatska je svoj zbroj bodova povećala dok su Belgija i Nizozemska izgubili dio bodova iz prethodnih sezona.

Tako su potencijalni suparnici našim reprezentativcima na sutrašnjem ždrijebanju u Londonu biti Brazil (u gostima), Indija, Slovačka i Ukrajina (kod kuće) te Kolumbija, Izrael, Nizozemska i Uzbekistan (o domaćinstvu bi se odlučivalo ždrijebanjem).

Kvalifikacije za Svjetsku skupinu davis Cupa su na rasporedu od 12. do 14. rujna, a pobjednici će iduće godine igrali u elitnom rangu neslužbenog svjetskog momčadskog prvenstva tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version