Davor Šuker: Svaka čast Dinamu, ponosni smo, sad navijamo za Hajduk i Lokomotivu!

Foto: fah

Hrvatski prvak, zagrebački Dinamo, drugu će godinu zaredom igrati u Ligi prvaka, nažalost, zasad u neizvjesnom sastavu s obzirom kako su modri obavili temeljitu rasprodaju tijekom ljeta, posljednji u koloni koji napuštaju Maksimir su, barem prema medijskim napisima, Marko Rog i Soudani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao je i predsjednik HNS-a, Davor Šuker nakon Dinamove pobjede u Salzburgu. Šuker je čestitao Dinamu plasman u Ligu prvaka, ali je istovremeno dodao da je danas s Lokomotivom i Hajdukom čitava sportska Hrvatska. Naime, Dinamo je prošao jučer danas su na redu Hajduk, koji na Poljudu lovi rezultat od 1:2 iz Izraela protiv Maccabija te Lokomotiva koja je odigrala 2:2 na Maksimiru protiv za hrvatske prilike jakog Genka.

“S velikim ponosom doživjeli smo kraj utakmice u Salzburgu, fantastično je da Hrvatska opet ima predstavnika u Ligi prvaka. Čestitke Dinamu, igračima, stručnom stožeru i rukovodstvu kluba na sjajnom rezultatu koji potvrđuje visoku kvalitetu i naporan rad na svim razinama. Zahvaljujem i svima iz nogometne Europe koji su nam poslali čestitke. Mnogi se pitaju kako tako geografski mala zemlja može biti tako velika u nogometnom smislu, a znamo da je to plod talenta i mukotrpnog rada nogometne obitelji”, poručio je predsjednik HNS-a i bivša devetka Dinama te reprezentacije Davor Šuker.

Šuker je najavio večerašnje utakmice hrvatskih klubova u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva! Ne moramo posebno naglašavati što bi za hrvatski nogomet značilo da oba kluba osiguraju europsku jesen i zato im držimo palčeve da daju svoj maksimum, a u tom slučaju, vjerujem da Maccabi Tel Aviv i Genk nisu neprelazne prepreke. Sretno, budimo ponosni!”, zaključak je šefa HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.