Definitivno, Atletico potvrdio: Šime Vrsaljko novi igrač Intera…

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko i definitivno postao je novi igrač talijanskog Intera. Objavio je to i španjolski Atletico Madrid: ”Nakon dvije godine u kojima je branio boje našeg kluba i tijekom kojih je pokazao talent i žrtvu, želimo mu sreću u Interu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostaju tek formalnosti, liječnički pregled te potpis ugovora s klubom za koji već duže vrijeme s uspjehom igraju Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Tako će bivši prvak Europe od jeseni krenuti na hrvatskim baterijama u Ligu prvaka, ali i u borbu za naslov Serie A. Atletico je objavio da je postigao dogovor s Interom.

Podsjetimo, Šime će u Interu provesti jednu godinu na posudbi, a Talijane će to koštati 6.5 milijuna eura. Nakon toga će klub iz Milana imati pravo otkupiti Šimin ugovor za dodatnih 17.5 milijuna eura. Desni bek hrvatske nogometne reprezentacije u dresu Intera igrat će s brojem 2.

Hrvatski nogometaš je u Atletico stigao prije dvije godine te je za madridski klub odigrao 54 utakmice, najveći uspjeh mu je osvajanje Europske lige prošle sezone. Nažalost, pratile su ga i ozljede, no, ipak se uspio oporaviti te je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bio jedan od važnih kotačića Vatrenih na putu do svjetskog srebra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko već ima iskustvo igranja u Serie A, kad je 2013. godine iz zagrebačkog Dinama prešao u Genou, gdje je proveo jednu sezonu, da bi od 2014. do 2016. godine bio član Sassuola. U ljeto 2016. Vrsaljko je prešao iz Sassuola u Atletico za 16 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.