Dejan Lovren o životu u doba korone: ”Već mjesec dana smo zaključani u kućama, sad više cijenim neke stvari”

Foto: snimka zaslona

Hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren, trenutno se nalazi u samoizolaciji, kao i brojni sportaši diljem svijeta. Nogometaš Liverpoola javio se za HRT iz samoizolacije te je iznio svoje mišljenje o životu u izolaciji, o odgodi Europskog nogometnog prvenstva, Premiershipu… Bez obzira što su u savršenoj formi pa samim time i nisu u rizičnoj skupini kada je u pitanju pandemija koronavirusa sportašima nije lako, žive u neizvjesnosti, a zasad im nitko ne može jamčiti kad će se nastaviti sezona i hoće li uopće…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Lovren nosi sa životom u izolaciji?

“Nije baš najbolja situacija, već mjesec dana smo zaključani u kućama. Upute su bile da doslovno nigdje ne smijemo izaći. Nisam išao ni do trgovine ni nigdje, klub nam sve ostale stvari rješava. Tu smo sretni da imamo takav klub i ljude iza sebe.

Sad više cijenim neke stvari, na primjer čistačica koja je radila tu kod nas, znam da nije joj lako, vidim sad koliko ima posla tu u kući. Pogotovo kuhanje, više cijenim svoju ženu, nije sad to baš tako kao sve je spremno za ručak i onda kažeš da ne valja. Treba sve cijeniti što god netko napravi. Mislim, nije da to nisam prije cijenio, ali sad više cijenim.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren ne želi govoriti o transferu previše, bit će vremena, zasad tek tvrdi kako ”nema nikakvih saznanja”.

“Ne znamo kad će išta početi, kad će biti povratak u normalan život. Ne znam što se tiče transfera, nemam nikakvih saznanja za budućnost. I da ih imam, ne znam da li bih vam rekao”, rekao je Dejan Lovren, nakon čega je zaključio:

“Ne znam je li to dobro. Nije dobro s navijačke strane jer su svi očekivali gledati Hrvatsku na Euru, ali s druge strane, igrači koji nisu igrali previše u klubovima možda će promijeniti klub i ući u taj ritam, kao što smo ušli u ritam prije Svjetskog prvenstva, svi su bili na vrhunskoj razini i zato smo napravili to što smo napravili. Nadam se da ćemo kroz godinu dana biti pametniji, snažniji i iskusniji pa bi to mogao biti veliki plus za nas. Oni koji se brinu o Luki i Raketi i godinama, ja se ne brinem, Luka će biti još iskusniji i pametniji, a o Raketi da ne pričam. Vjerujem u snagu naše reprezentacije. Imao sam prije Eura onaj osjećaj da ćemo ga dobro odraditi, ali sad je taj osjećaj nestao. Nadam se da će ga biti opet za godinu dana.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.