Site icon narod.hr

Demoni se oglasili nakon sukoba s Tramezzanijem: Evo što kažu

demoni

Foto: Facebook

Šibenik i Istra 1961 odigrali su bez pogodaka u osmom kolu SuperSport HNL-a. Dio članova Demona, Istrine navijačke skupine, očito nije bio zadovoljan te je imao što reći treneru Paolu Tramezzaniju. Situacija je postala toliko ozbiljna da je Tramezzani nasrnuo prema ogradi koja dijeli navijače od terena, a između njih stalaje policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demoni su se danas oglasili:

“Poštovani navijači Istre i prijatelji našeg kluba, jučer smo na gostujućoj utakmici u Šibeniku svjedočili situaciji koja zahtijeva našu reakciju povodom nedopustivog ponašanja trenera Istre 1961.

Trener koji je prošlu sezonu ostvario veliku povezanost s tribinom i koji je jedini u nazad 20 godina doživio skandiranje navijača, jučer je svojim ponašanjem zaslužio da ostane bez imena u ovom proglasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na jedan povik s tribina (‘cambio’), upućen s namjerom da se umiri nervozni Blagojević, koji je već imao žuti karton, trener je odgovorio uvredama i pozivima na obračun. Ova opaska pokazala se iznimno značajnom samo tri minute kasnije, kada je Blagojević zaradio drugi žuti karton i napustio igru.

Na kraju utakmice, pokušali smo mu ukazati na neprihvatljivost takvog ponašanja, posebno prema ljudima koji su na radni dan putovali više od 400 kilometara kako bi podržali naš tim. Međutim, umjesto da sasluša kritike, trener je nastavio s provokacijama i svađanjem.

Ako dotični trener smatra da njegovo mjesto nije u našem klubu, želimo da to kaže otvoreno i iskreno, a ne da se najvjernije navijače koristi kao alibi za svoje postupke. Zato, pozivamo sve članove naše navijačke zajednice da ostanu jedinstveni i da zajedno tražimo bolje sutra za naš klub. Naša strast i predanost klubu ne smiju biti narušeni neprimjerenim ponašanjem pojedinaca.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version