Deschamps: Darovali smo im dva pogotka iz naših pogrešaka

Foto: fah

Francuska i Portugal remizirali su 2:2 u zadnjem kolu skupine F Europskog prvenstva, što je obje reprezentacije odvelo u osminu finala Europskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Zadovoljan sam s momčadi, pokazali su dobru mentalnu snagu. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, organizirani, nismo ostavljali puno prostora suparniku. Primili smo drugi pogodak, ali smo uspjeli izjednačiti i mislim da je to pravedan rezultat. Igrači su shvatili što moraju napraviti i mislim da je to dobar korak prema sljedećoj fazi. Ova momčad zna što treba napraviti za pobjedu, dobro napadati i dobro se braniti. Kad tako igramo, onda je bilo kojem suparniku teško”, rekao je Fernando Santos, izbornik portugalske reprezentacije.

“Darovali smo im dva pogotka iz naših pogrešaka. Željeli smo pobijediti, jer nam je to donosilo prvo mjesto. Dobro je za Benzemu što je bio strijelac, iako nije izgubio na samopouzdanju, niti je izgubio moje povjerenje. Dobro je da se iskazao večeras. Imali smo promatrače koji su gledali Švicarce. Prvo ćemo se oporaviti, a onda se pripremiti najbolje što možemo”, istaknuo je Didier Deschamps, francuski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.