Site icon narod.hr

Deseta obljetnica smrti Hrvoja Ćustića: Sjećanje na tragediju

Foto; HNS

U utorak, 3. travnja 2018. godine, navršava se deset godina od tragične pogibije mladog nogometaša Zadra i hrvatskih reprezentacija, Hrvoja Ćustića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvoje Ćustić preminuo je od posljedica ozljede glave, koju je zadobio od udarca u betonski zid tijekom prvenstvenog ogleda svog Zadra protiv Cibalije, odigranog na Stanovima 29. ožujka 2008. godine.

Rođen 25. listopada 1983. upravo u Zadru, Ćustić je tada imao 24 godine, a nogometna ga je karijera nakon zadarskih početaka (2000. – 2005.) te kratkog odlaska u Hajduk odvela u redove NK Zagreba, da bi se nakon dvije godine vratio u rodni grad.

Ćustić, vezni igrač, boje je svoje države branio u nacionalnim selekcijama U-20 i U-21, za koje je prikupio ukupno deset nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetu obljetnicu smrti Hrvoja Ćustića obilježit će i delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, koja će u poslijepodnevnim satima sudjelovati u polaganju vijenaca i paljenju svijeća na stadionu, kao i kasnije na njegovom grobu, nakon čega će se služiti misa zadušnica.

Ćustića će se NK Zadar posebno prisjetiti i u subotu, 7. travnja, na utakmici 23. kola 3. HNL Jug protiv Neretvanca.

“Na današnji dan Brate 29.03.2008-29.03.2018 smo se zadnji put vidili, smijali skupa, izašli na teren i igrali ono što najviše Volimo i to za naš Zadar. Prošlo je dugih 10 godina boli i tuge, ali sjećanje na tebe nikad izblijediti neće. Uvijek u mojim mislima i snovima. ZADARSKO SRCE, HRVOJE ĆUSTIĆ”, napisao je Danijel Subašić na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version