Site icon narod.hr

Devet velikih godina: Jürgen Klopp na odlasku iz Liverpoola poslao poruku

Foto: fah

Ovog vikenda na klupi Liverpoola svoje posljednje minute provesti će veliki njemački trener Jurgen Klopp. Naime, Liverpool će na domaćem terenu igrati protiv Wolverhamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam trofeja i devet godina

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola proveo je punih devet godina te je u tom razdoblju osvojio sedam trofeja, uključujući i onaj najveći, dakako, radi se o prvom naslovu kultnog engleskog kluba u Premiershipu nakon 30 godina čekanja, te šestu titulu u Ligi prvaka. Dakle, Nijemac uzdignute glave može napustiti Anfield.

Kad smo kod trofeja recimo kako će ih je mogla biti još i više da je bilo i nešto više sreće, no tako je to u sportu, ponekad ti se sreća osmijehne, a ponekad se moraš suočiti s porazima. Godine 2019. Vincent Kompany postigao je golčinu protiv Liecestera te je tako ”oteo” naslov Liverpoolu. Naime, te godine je Manchester City je pobijedio Liverpool u borbi za titulu sa samo jednim jedinim bodom razlike.

Utjecao je ovaj epski dvoboj za naslov engleskog prvaka i na trenera Kloppa koji je otkrio kako zbog toga još uvijek ne voli Maddisona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U tom trenutku, kada sam vidio da Kompany prima loptu na tom dijelu terena bio sam jako sretan i nisam shvatio što bi se moglo dogoditi”, rekao je Klopp te je dodao:

”’Sjećam se da sam ležao na kauču i da sam gledao utakmicu i u tom trenutku počeo sam govoriti u sebi ‘Maddisone izađi blokiraj ga, zatvori ga’.

Od tada ne volim Maddisona. Bio sam ljut na Brendana Rodgersa tog dana jer ga je trebao izvesti iz igre jer je bio umoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je osobna stvar, nemam problem s njim, ali kada ga vidim… A, prošlog vikenda sam ga vidio ponovo.”

Recimo kako su se njih dvojica sreči u pobjedi Liverpoola protiv Tottenhama 4:2 te je to bio njihov posljednji susret barem dok je njemački stručnjak na klupi kluba s Anfielda.

Klopp će uskoro postati bivši trener Liverpoola, novi trener postat će Arne Slot koji trenutno radi kao trener nizozemskog Feyenoorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna velika sportska priča bliži se svome kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version