Site icon narod.hr

Dimitrov igrao u Zadru, pa otkrio da je zaražen koronavirusom, otkazan ‘regionalni’ Adria Tour Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića

Foto: fah

Grigor Dimitrov, koji je igrao u Zadru na ‘regionalnom’ Adria Touru, pozitivan je na koronavirus.”Pozdrav svima! Moram sa žaljenjem obavijestiti da sam pozitivan na COVID-19! Želim obavijestiti sve one koji su bili u kontaktu sa mnom posljednjih dana da se testiraju”, poručio je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je zbog bilo kakve štete koju sam prouzročio, sad sam kući i oporavljam se, hvala vam na podršci.”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je što je njegov broj kontakata poprilično velik – igrao je s Bornom Ćorićem, vrlo prisno i košarku s Novakom Đokovićem i svim ostalim sudionicima. Zbog toga je otkazano finale Novak Đoković – Andrej Rubljov.

“Morali smo otkazati, ja se ispričavam. Ovo je veliki šok i nesreća, nakon što je sve išlo tako dobro. Konzultirali smo se sa svim zdravstvenim institucijama i hrvatskom Vladom, slijedili smo njihove upute i morali smo otkazati finalni meč, zbog svih ovih divnih ljudi i onih koji su bili u kontaktu s Grigorom proteklih dana”, izjavio je Goran Ivanišević, direktor zadarskog turnira iz serije Adria Toura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version