Dinamo će zvati Nenada Bjelicu u Maksimir na razgovor?

Foto: fah

Iako se još uvijek ne nazire kraj mjerama zbog pandemije koronavirusa, a Italija tvrdi kako se nalazi na samom vrhuncu epidemije, treba misliti što će se dogoditi kada sve to jednom prođe. A proći će, svijet je izdržao velika zla, izdržat će i ovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti sa sportom, kad će krenuti natjecanje, kad će se početi igrati nogometne lige, koja u Bjelorusiji nije ni prekinuta, kad će krenuti u Hrvatskoj i tko voditi Dinamo nakon što je Uprava kluba smijenila šest pomoćnika trenera Nenada Bjelice? Zasad nema dogovora. Hoće li Bjelica sam, bez pomoćnika, voditi momčad? Malo vjerojatno, Bjelica je vrhunski trener, no, nije ipak Superman.

Kako pišu Sportske novosti iz kluba okolnim kanalima stižu informacije da nitko nije razgovarao o budućem novom treneru, da nitko nije niti spomenuo tu mogućnost imenima s kojima se barata, Igoru Jovićeviću ili Romeu Jozaku. Dinamo nema razloga za žurbu, naime, ionako u ovom trenutku sve stoji.

Hoće li Dinamo u ovim neizvjesnim vremenima posegnuti za nekim jakim trenerskim imenom koje bi imalo ogroman autoritet odmah na startu svog mandata? Jovićević i Jozak su iznimno perspektivni, ali i treneri, kojima bi preuzimanje Dinama bio ogroman izazov, naročito u ovakvoj turbulentnoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno će Dinamo pozvati Nenada Bjelicu na razgovor u Maksimir, kako bi se licem u lice razgovaralo o svemu, i pokušalo pronaći izlaz. Dakako, postoji mogućnost da Dinamo s Bjelicom pokuša doći do dogovora o sporazumnom raskidu. Kako takav sastanak razgovarati s obzirom da bi Bjelica nakon što dođe iz Klagenfurta morao u samoizolaciju…?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.