Dinamo čeka suparnika, Ludogorec u problemima sa sastavom

Foto: fah

Ovoga utorka igraju se uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka. U Maksimirskoj 128 s nestrpljenjem čekaju ishod uzvratnog ogleda Ludogorec – Qarabag (20 sati), s obzirom na to da će večeras doznati tko će im stajati na putu do Lige prvaka i europskih milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu navečer u Varšavi se igra europski Superkup, ogled između osvajača Lige prvaka Real Madrida i pobjednika Europske lige, Atalante iz Bergama, pa će se sve uzvratne utakmice Lige prvaka odigrati večeras.

Po završetku, znat ćemo sve parove playoffa najelitnijeg europskog natjecanja.

Naravno, najviše pozornosti usmjereno je u bugarski Razgrad gdje domaći Ludogorec večeras brani prednost od 2:1 protiv azerbajdžanskog Qarabaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugari imaju veliku priliku proći dalje, osigurati dvoboje s Dinamom u playoffu Lige prvaka te već večeras natjecanje u barem u skupinama Europske lige.

– Nakon prvoga dvoboja, moja su razmišljanja potvrđena. Qarabag je momčad s jako puno međunarodnog iskustva. Jako su dobro organizirani, izjavio je u najavi utakmice trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev.

Bugari imaju problema sa sastavom. Ozlijeđen je i operiran važan krilni igrač Bernard Tekpetey, a suspendiran je Caio Vidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo puno igrača, morat ćemo bez Tekpeteyja. Ima vrlo tešku ozljedu, a za nas je jako bitan i kvalitetan igrač, dodaje.

Što se tiče ostalih susreta, Fenerbahče Dominika Livakovića pokušat će u Istanbulu nadoknaditi Lilleovu prednost od 2:1 iz prve utakmice.

PAOK Dominika Kotarskog igra protiv Švedskog Malmöa, prvi je susret završio 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvajamo i ogled Rangersa i kijevskog Dinama, prva je utakmica završila 1:1, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.