Site icon narod.hr

Dinamo čestitao Filipu Zubčiću na velikoj pobjedi: ”Želimo da nastavi na ovaj način pronositi slavu hrvatskog sporta”

Foto: Instagram

Kad je hrvatski sport u pitanju apsolutno najveća tema dana je pobjeda hrvatskog skijaša, Filipa Zubčića, u Japanu u veleslalomu. Naime, vijest je to koja je jutros poput senzacije odjeknula Hrvatskom, a , dakako, nije zaobišla ni Dinamo. Klub je ponosan na veliki uspjeh jednog od svojih velikih navijača, Filip je ovom pobjedom stigao na samo 55 bodova zaostatka u ukupnom poretku veleslaloma. Tri su utrke do kraja i sve je, kako je sam Filip kazao, moguće. Pogotovo ako do kraja sezone bude skijao kao što je skijao drugu vožnju u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipu Zubčiću je povijesnu pobjedu u Japanu čestitao i GNK Dinamo na svojim stranicama:

“Čestitamo od srca Filipu Zubčiću na premijernoj pobjedi u veleslalomu nekog hrvatskog skijaša! Velikom Dinamovcu želimo da nastavi na ovaj način pronositi slavu hrvatskog sporta a mi zakazujemo susret u Maksimiru po završetku skijaške sezone!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version