Site icon narod.hr

Dinamo i Hajduk borit će se za potpis Belje?

Foto: snimka zaslona

Hajduk i Dinamo se često bore za potpis pojačanja. Kako se očekuje odlazak Bruna Petkovića, Dinamo traži i napadača. Modrima je u fokusu Dion Drena Beljo. No, navodno i Hajduk želi Belju, tako da bi ovo mogla biti nova bitka dva najveća hrvatska kluba, ovaj put van terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački insajder Florian Plettenberg u prosincu 2023. tvrdio je da je Beljo nezadovoljan statusom u Augsburgu, Dinamo je u takvoj situaciji bio zainteresiran dovesti mladog napadača na posudbu. U zimskom se roku taj posao nije ostvario, ali mogao bi u trenutnom, ljetnom periodu za transfere.

Naime, Dinamo i Hajduk su među sedam-osam klubova koji su pokazali interes za dovođenjem Belje na posudbu. Prema našim informacijama, konkretnih ponuda nema, no dva hrvatska kluba razmišljaju o povremenom članu hrvatske U-21 i A selekcije.

Hajduk je pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa najavio da će Marko Livaja igrati na mjestu desetke, a ne u špici. Potrebno je stoga pronaći centralnog napadača. Pisali smo da je sportski direktor Nikola Kalinić, donedavni napadač, kontaktirao Edina Džeku, no čini se da će bosanskohercegovačka zvijezda ostati u Fenerbahčeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beljo je u listopadu 2023. upisao prva dva nastupa pod izbornikom Zlatkom Dalićem, koji mu je u kvalifikacijskim susretima s Turskom (0:1) i Walesom (1:2) dao ukupno 55 minuta. Bio je i na klupi protiv Armenije, nakon čega nije igrao za Hrvatsku niti mu je Dalić dao pretpoziv za Europsko prvenstvo, piše Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version