Dinamo objavio informacije o ulaznicama za Feyenoord

Foto: fah

Dinamo kreće u četvrtak u 21 sat s natjecanjem u grupnoj fazi Europa lige kad u Zagrebu gostuje nizozemski Feyenoord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljene su informacije o prodaji ulaznica ta 30 posto kapaciteta svake tribine i lože maksimirskog stadiona.

“Prioritet kupovine ulaznica za utakmicu Europa lige Dinamo – Feyenoord imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20. i aktivni članovi kluba.

Ulaznice će biti u prodaji do popunjenja dopuštenog kapaciteta svake tribine otvorene za gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju velikog interesa za utakmicu, a zbog tehničkih ograničenja dopuštenog kapaciteta, GNK Dinamo ne garantira da će svaki vlasnik godišnje ulaznice iz sezone 2019/20. i svaki član GNK Dinamo biti u mogućnosti kupiti ulaznicu za ovu utakmicu”, stoji u obavijesti na službenoj stranici Dinama.

Cijena ulaznica kreće se od 120 kuna za donji dio sjeverne tribine do 250 za sredinu donjeg dijela Zapada.

U Dinamu ističu da se ulaznice prodaju isključivo u paru, odnosno da neće biti moguće kupiti ni više ni manje od dvije u jednoj transakciji kako bi se poštovale odredbe o 30% kapaciteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo podsjeća da, unatoč epidemiološkim preporukama, nošenje maski na stadionu nije dopušteno, u skladu s člankom 4. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak u 12 sati, a sve detaljne informacije možete pronaći na Dinamovoj službenoj stranici.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.