Site icon narod.hr

Dinamo poslao priopćenje oko Brekala

Foto: fah

Josip Brekalo prešao je u Hajduk. Splitski klub posudio je krilnog igrača Fiorentine iako je Dinamo dugo bio u pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrač je više puta razgovarao s trenerom i iznosio svoje razmišljanja i očekivanja i tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo. Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali je iste igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim. Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk”, napisao je Dinamo u priopćenju danas Novoj TV.

“Josip je došao tu da se izbori za hrvatsku reprezentaciju, mislio je da mu je to najbolji potez za karijeru u ovom trenutku. Došao je u klub u kojem će sigurno igrati i koji dobro poznaje. Svi znaju sve o svemu što se Dinama tiče i to ne bih puno komentirao. Josip je Hrvat i hrvatski reprezentativac, normalno da mu godi bilo gdje u Hrvatskoj da ga ljudi emotivno i lijepo doživljavaju”, rekao je za Dnevnik Nove TV Andy Bara, Brekalov agent, pa dodao:

“On je dobar dečko iz dobre obitelji, dat će sve od sebe gdje god da igra. Po meni nije realno da Josip ostane u Hajduku i nakon ljeta. Njegova primanja su daleko iznad onog što može platiti bilo koji hrvatski klub. Posudba je do ljeta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version